Ruitschade herstel

/Ruitschade herstel
Ruitschade herstel 2016-12-23T16:45:19+00:00

Herstel autoruiten: repareren of vervangen?

Autoruitschade?

Carteam Autobedrijf Onwezen herstelt snel, deskundig en vertrouwd. U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen.

Voorkom erger en onderneem meteen actie. Zodra u een sterretje in uw autoruit ziet. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak.

Verzekerde reparatie

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren met onze hars-injectiemethode vrijwel onzichtbaar. Als u bent verzekerd voor ruitschade komt u in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie. Vaak bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade.

Autoruit vervangen

Als de voorruit vervangen moet worden controleren wij vooraf het eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de verzekeraar. Bij ons betaalt men het laagste eigen risico, dat volgens de polisvoorwaarden zelf vergoed dient te worden.

Maximaal voordeel, ook bij alleen WA verzekering

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt Carteam Autobedrijf Onwezen op deskundige en snelle wijze de ruit tegen aantrekkelijke condities.

Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven. Mocht u nu of in de toekomst ruitschade aan uw auto hebben, wij staat voor u klaar!

Ruitschadeherstel? Naar Autobedrijf Onwezen!

Ruitschade ? Naar Carteam Autobedrijf Onwezen

Bel

Stel vraag online

error: Beschermde content!