Een ultramodern design en veel personaliseringsopties, zodat uw auto helemaal bij uw wensen past.
Met geavanceerdere technieken en onmisbare eigenschappen. En een opwindende rijprestatie die een grote glimlach op uw gezicht tovert. De Ford Fiesta combineert hedendaagse stijl met geavanceerde technologieën.

Met Ford SYNC kunt u met eenvoudige spraakopdrachten bellen en gebeld worden op uw mobiele telefoon, muzieknummers vanaf een USB-stick of een MP3-speler afspelen, maar ook muziek streamen vanaf een Bluetooth®compatibele mobiele telefoon. Het systeem kan zelfs binnenkomende SMS’jes voorlezen die u op uw mobiele telefoon ontvangt, zodat u ook onderweg altijd in contact blijft met vrienden en familie.

U hoeft verder niet al te vaak te tanken: onze bekroonde 1.0-liter EcoBoost benzinemotor combineert vermogen met een buitengewone brandstofefficiëntie van slechts 4,3 l/100 km.

De nieuwe generatie Ford Fiesta is helemaal opnieuw uitgevonden. Ervaar hoe slim het ontwerp is. En ontdek dat deze auto meer te bieden heeft dan u op het eerste gezicht denkt.

De nieuwe generatie Ford Fiesta vanaf € 14.995,- (inclusief € 1.000,- aankooppremie). Interesse? Neem contact met ons op!

Ik heb een vraag over de nieuwe Ford Fiesta