Acties

Home/Acties
Acties2017-09-19T15:33:42+01:00

Nachtblindheid

Nachtblind? Zo weet je of je het bent… en wat je er tegen kunt doen

Sommige mensen hebben een hekel aan rijden in het donker, omdat ze niet alles zien of pas heel laat zien. Hoe […]

Vernieuwde online bandenshop

Bekijk nu onze vernieuwde Carteam Bandenshop boordevol mogelijkheden. Een nieuw bestelprogramma met nog meer technische informatie, totaal vernieuwde lay-out voor nog gemakkelijker zoeken, scherpe nettoprijzen inclusief montage en voorraden bekijken.

Bekijk snel de mooiste velgen en […]

Ruitenwissers vervangen

Een gemiddelde ruitenwisser maakt in zijn leven niet minder dan 150.000 wisbewegingen. Geen wonder dat hij daarvan slijt en dus op zijn tijd vervangen moet worden.
Door slijtage wordt de wiswerking minder. Dit is te merken […]

Winterbanden in Duitsland

In Duitsland is het verplicht om banden met winterse eigenschappen te gebruiken (dit mogen winterbanden of all seasonbanden zijn) bij winterse omstandigheden. Sinds kort is de definitie van geschikte banden in de Duitse wet aangescherpt. […]

Winterbanden kopen

Winterbanden kopen – ga voor goed advies
Natuurlijk kunt u voordat u winterbanden gaat kopen eerst allerlei testen lezen, maar toch gaat er niets boven een goed advies van iemand die uw auto en omstandigheden kent. […]

De nieuwe generatie Ford Fiesta vanaf € 14.995,-

Een ultramodern design en veel personaliseringsopties, zodat uw auto helemaal bij uw wensen past. Met geavanceerdere technieken en onmisbare eigenschappen. En een opwindende rijprestatie die een grote glimlach op uw gezicht tovert. De Ford Fiesta combineert hedendaagse stijl met geavanceerde technologieën. De nieuwe generatie Ford Fiesta vanaf € 14.995,- (inclusief € 1.000,- aankooppremie). Interesse? Neem contact met ons op!

Wist u dat…

… u uw was kunt doen tijdens het boodschappen doen, het wassen van uw auto of tijdens het tanken? Gewoon bij de nieuwe wasserette van Tankstation Esso Express Autobedrijf Onwezen!

Ideaal voor grote was. Veilig en […]